maandag 25 augustus 2014

My week on Instagram 34-2014

Afgelopen week een zeer productieve week op Instagram gehad. Of misschien wel een beetje overdreven. Hoe dan ook, hierbij de samenvatting met wat uitleg.


Dinsdag had ik een leuke borrelavond met een gezellige collega, mok.koffie. Jammer dat het dinsdag was en voor woensdag een heisessie gepland stond, maar misschien maar beter ook. Wie weet hoe laat het anders was geworden. Heerlijke wijntjes gedronken, "gezonde" snack erbij, en met de trein terug. En liefde is... een echtgenoot die op het station met de fiets op je wacht aan het einde van een gezellige avond.
Woensdag dus een heisessie met het werk. Ook hier weer heerlijk gegeten. En waarom zetten ze toch altijd zo'n bak met Celebrations op tafel? Dat is toch voor niemand goed?? Bij thuiskomst 's avonds lag de nieuwe IKEA gids te wachten. Heerlijk bladeren en de dag afgesloten met een wijntje. Uiteraard...
Donderdag nog een laatste dagje kantoor. En een prachtige poster van Elske die een mooi plekje heeft gekregen in de woonkamer bij de foto van mijn moeder die ik al bijna 2 maanden ontzettend moet missen.
Vrijdag begon zwaar, maar aangezien het de laatste dag vakantie voor de kinderen was, zijn we de dag goed geƫindigd in de stad (Arnhem). Allebei fijne spullen gekocht (o.a. bij Sissy-boy, Xenos en Rituals) en heerlijk geborreld bij Momento in de Rozet en een pizza gegeten.
Zaterdag mijn nieuwe kastje een plekje gegeven op onze loft, boodschappen gedaan en aangezien het huis tegenwoordig opgeruimd is, had ik zelfs tijd om op de bank een boekje te lezen! Dat was al in geen tijden voorgekomen. Genieten!!! Daarna de kinderen met een bak popcorn voor de tv gezet en zelf de keuken ingedoken. Heerlijke rozijnen cantuccini, cupcakes en zaterdag-avond-hapjes gemaakt. Heerlijke avond gehad en helemaal opgeladen voor de laatste dag weekend.
Zondag een gezellige verjaardag gehad waarbij we tot ieders verbazing nog lekker in de tuin konden borrelen. En zo hoort het natuurlijk ook in augustus! De avond en het weekend goed afgesloten met een lekker wijntje en op tijd weer naar bed aangezien de wekker weer gezet moest worden.

De rode draad van afgelopen week is toch wel eten en drinken. Maar je moet van het leven genieten, toch?

Follow my blog with Bloglovin

1 opmerking:

  1. Wat mooi dat mijn ontwerp een prachtige plek bij je thuis heeft gekregen. Sterkte! x Elske

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je er was. Dank voor je reactie.